Een nieuwe pagina aanmaken

Om een nieuwe pagina aan te maken gaat u naar het 'Edit Site' gedeelte. Vervolgens klikt u bovenaan in de blauwe balk op ::New Page::

 

Vervolgens opent het scherm 'NEW PAGE'.

 

Geef hier de naam van de pagina op (deze dient uitsluitend ter identificatie van de pagina in het systeem en is niet zichtbaar op de website). Verder dient u een groep te kiezen voor de pagina. Ook deze groep dient zuiver voor het gemakkelijk terugvinden van de pagina in het systeem.

Geavanceerd:
U kunt ook een 'Basic Article Definition' en een 'Basic Article Style Definition' aangeven. Hiermee wordt bepaald wat het standaard type artikel is dat wordt gebruikt als u een artikel aan de pagina gaat toevoegen, en wat het standaard opmaakprofiel voor die artikelen is. De standaard artikeldefinitie en de standaard artikel stijldefinitie zijn al geselecteerd. In principe hoeft u hier dus niets aan te geven, tenzij u een afwijkend soort artikelen als standaard wilt instellen. U kunt de artikelsoort van een toe te voegen artikel overigens ook nog aanpassen op het moment dat u het artikel daadwerkelijk aanmaakt.


Klik vervolgens op 'OK'. U krijgt een melding dat de nieuwe pagina is aangemaakt.

 
© 2022 Zenlex Media Solutions