Gegevensautoriteit Natuur werkt aan nieuwe website
Radio Beverwijk stapt over op Zenlex
Haarlem 105, Radio Zamaneh, Ping FM, Radio Nunspeet en Rick FM kiezen voor Zenlex
Nieuwe website voor WEFTA
Zenlex levert website MARIFUNC
Nieuwe website voor Camping d`Olde Lantschap
Radio Kontakt kiest voor Zenlex
Zenlex Introduceert: Direct Fader Select
Vernieuwde website voor Holland Show
Zenlex sluit onderhouds-contract met IVM
<1-2-3-4>
Nieuws
ACTUELE INFORMATIE MET BETREKKING TOT ZENLEX MEDIA SOLUTIONS EN HAAR RELATIES
Zenlex Introduceert: Direct Fader Select
Kies een willekeurige fader; Altijd prijs!

De ontwikkeling van Zenlex Radio Manager staat zeker niet stil. Uiteraard was het al mogelijk om met meerdere faders te werken. Per item in de playlist (of voor alle volgende items) kan de gewenste fader worden aangegeven. Ook was het al mogelijk om met faderstart te werken. Maar daar komt nu nog een handig functie bij:

Met “Direct Fader Select” van Zenlex hoef je van tevoren niet meer na te denken over welk item je onder welke fader stopt. Gooi gewoon een willekeurige fader open (uitgezonderd de fader waar op dat moment al vanuit wordt afgespeeld) en het volgende item wordt langs die fader afgespeeld!

Wat houdt het precies in? Op het moment dat een fader open wordt gezet (faderstart) of deze gestart wordt (knopstart) wordt er een startpuls naar Zenlex Radio Manager gestuurd. Door de aparte aansturing per fader weet Zenlex op welke fader het volgende item moet worden afgespeeld. Zenlex stelt het afspelen dan zo in dat dat op de (subuitgang van de) audiokaart gebeurt die aan de betreffende fader gekoppeld is.

Naar keuze (instelling) wordt alleen het eerstvolgende item of de rest van de playlist op de betreffende fader ingesteld.

En het mooiste is dat dit geen extra vertraging oplevert bij het instarten!

“Direct Fader Select” combineert de voordelen van het werken met radioautomatisering en een playlist georiënteerde structuur met de ouderwetse charme en het gevoel van werken met conventionele apparatuur.

Kies een willekeurige fader; Altijd prijs! “Direct Fader Select” is door het station dat als testpilot fungeerde daardoor al betiteld als "Het systeem met de gouden faders".

 
 [STARTPAGINA [ALGEMEEN [NIEUWS [PRODUCTEN [CONTACT [DISCLAIMER
© 2022 Zenlex Media Solutions